Warning: Creating default object from empty value in /home/dvoogled/public_html/lib/plugins.class.php on line 132

Warning: Creating default object from empty value in /home/dvoogled/public_html/lib/plugins.class.php on line 132
Dvoogled - Hrvatski besplatni open direktorij- Dodaj Url - Link

Drugi linkovi u ovoj kategoriji
 • VetLab - software za laboratorij
  VetLab program koristi se u radu raznovrsnih laboratorija i služi za upisivanje dostavljenih uzoraka, njihovu obradu, distribuciju iz prijemnog ureda u laboratorije, ispis radnih naloga i izvješća o izvršenim pretraživanjima.
 • Abcsoft agencija
  Postovani,

  Mi smo firma koja se bavi prodajom poslovno knjigovodstvenih program po extra ceni od 13 modula po ceni od 13000 dinara sa PDV-om, i izrada web sajtova po extra cena od 3540 dinara sa PDV-om
  Programi za prodavnice (sa fiskalnim stampacima), maloprodajne kalkulacije, veleprodajne kalkulacije, obracun zarada i kadrovska evidencija, veleprodaja, osnovna sredstva i sitan inventar, glavna knjiga, kupci, dobavljaci, magacini, proizvodnja, pdv, blagajna, itd... (sve ovo za 13000 dinara sa PDV_om)

  Specijalni programi za knjigovodstvene agencije, ZA PEKARE, za neograniceni broj firmi

  Ako ste zainteresovani za poslovnu saradnju, javite se na e mail: info@abcsoft.co.rs

  A mozete i pogledati i nas sajt www.abcsoft.co.rs

  Pozdrav
 • Code2Future - IT poduzeće
  Izrada programskih rješenja po narudžbi
 • VSC Pro+ Web Shop | ECommerce
  Kvalitetno riješenje web trgovine dinamički optimizirane za tražilice. Kvalitetno, pouzdano i provjereno rješenje maloprodajne i veleprodajne internet trgovine.
 • Program za nekretnine PANDORA, vođenje agencije za nekretnine
  Aplikacija “Pandora” je osmišljena i kreirana da poboljša, olakša i ubrza rad agencija za nekretnine. Nakon dugogodišnjeg istraživanja, osmislili smo aplikaciju koja sadrži sve što je potrebno za rad jedne agencije za nekretnine i tako ceo teret posla prebaci sa ljudstva na mašinu. Aplikacija pokriva svaki deo poslovanja jedne agencije za nekretnine: podatke o agentima, prodavcima, kupcima i lokacijama, detaljne karakteristike nekretnina, kao i prateće dokumente i fotografije.