Warning: Creating default object from empty value in /home/dvoogled/public_html/lib/plugins.class.php on line 132

Warning: Creating default object from empty value in /home/dvoogled/public_html/lib/plugins.class.php on line 132
Dvoogled - Hrvatski besplatni open direktorij- Dodaj Url - Link

Drugi linkovi u ovoj kategoriji
 • Javne Vesti
  Najnovije zanimljive vesti.
 • Svijet oglasa
  Naša je misija prikazati svijet oglasa na drugačiji način, želimo informacije iz svakodnevnoga života što više približiti korisnicima. Korištenjem portala korisnici i poslovni partneri dobivaju pregršt informacija na jednome mjestu.

  Svi koji se oglašavaju na portalu mogu prikazati svoje najbolje karakteristike na svoj način te ponuditi svoju robu i usluge s najboljim opisom i referencama, tako da svi posjetitelji portala mogu pronaći najbolje ponude za sebe i svoje prijatelje.

  Mi želimo slušati Vas i na taj način u suradnji s Vama povećati kvalitetu usluge. Želimo da budete producenti portala jer ćemo na taj način moći ispuniti našu viziju i želju, a to je umreženje i približavanje korisnika na portalu. Želimo da svi posjetioci na prijateljski način surađuju u prodaji i kupnji roba i usluga na portalu.

  Korištenjem raznih alata na portalu te na društvenim mrežama, želimo stvoriti zajednicu koja funkcionira bez prevara, lažnih obećanja i iskrivljenih vrijednosti.

  Zajedno smo jači, stoga pristupite portalu i nećete zažaliti!
 • Državni hidrometeorološki zavod
  Sadrži prognoze vremena, klimatologija, biometeorologija i agrometeorologija.
 • SYNAPSE.HR - iTECH Portal, Recenzirane Vijesti i novosti iz web biznisa
  iTECH Portal, Recenzije Hardvera, Softvera, najnovije Biznis Vijesti i Novosti s portala web tehnologija i interneta, te najnovije iPhone i Android aplikacije na tržištu u Hrvatskoj i Eu.
 • TvojSvijet
  Na jednostavna način do najnovijih naslova vodećih medijskih portala u regionu