Warning: Creating default object from empty value in /home/dvoogled/public_html/lib/plugins.class.php on line 132

Warning: Creating default object from empty value in /home/dvoogled/public_html/lib/plugins.class.php on line 132
Dvoogled - Hrvatski besplatni open direktorij- Dodaj Url - Link

Drugi linkovi u ovoj kategoriji
 • LekarInfo
  Zdravstveno informativni web portal koji sadrži najnovije vesti iz svih oblasti medicine, bazu bolesti, analizu laboratorijskih nalaza, adresar lekarskih ustanova, forum. Na portalu se nalazi i servis online ordinacije putem kojeg korisnici uživo putem video linka razgovaraju sa lekarima. Uskoro kreće sa radom potpuno nov servis na našim prostorima nazvan web klinika. Servis u kom korisnici mogu da otvore svoj lični medicinski karton, koji je dostupan samo njima i lekarima koji prate njihovo zdravstveno stanje. Sve servisi su besplatni.
 • Milsing
  Portal namjenjen promociji zdravog načina života. Novosti, vitamini, minerali, dodaci prehrani, tegobe, preporuke, savjetovalište, kontakti
 • Liječenje bolesti travama
  LIJEČENJE BOLESTI TRAVAMA

  DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO I PRAKSA SU NAS USAVRŠILI DA MOŽEMO SVAKU VAŠU BOLEST IZLJEČITI!!!
  Od najjednostavnijih pa sve do, za medicinu, neizlječivih bolesti, sve se uspješno i brzo izliječi!
  Ako bolesti od koje bolujete slučajno nema na popisu bolesti koje liječimo, slobodno nam se javite.

  LIJEČIMO SVE BOLESTI

  U današnje vrijeme najviše ljudi pate od kolesterola i srčanih tegoba, to se uspješno izlječi za dva i pol mjeseca. Uz to se pojavljuje sve češće i povišeni šečer, dijabetes, koji se liječi, ovisno o tipu i razini, između 2 i 5 mjeseci.

  Debljina i pretilost.. kod nas se kile tope na očigled, ovisno o kilaži zapravo o masi sala, na dan se na ZDRAV način gubi između 0,5 kg i 1 kg. Prehrana i stres ostavljaju svoje posljedice naravno najviše na probavnom sustavu, čiru treba 2 dana da nestane, gastritis 16 dana, helicobacter oko mjesec dana, a probava se drugi dan regulira ali kura traje 14 dana. Astma i bronhitis se liječe po mjesec dana.

  Najviše žena ima problema sa krhkim kostima, osteoporoza, kod nas je to za samo mjesec dana izlječeno. Tumori, koji su među najčeščim uzročnicima smrti u svijetu, to liječimo najčešće i sa garantnim uspjehom. Nije važno na kojem je mjestu, dal je to cista, miom, karcinom ili bilo kakav drugi naziv il oblik, izlječeno je do 2 mjeseca.
  Ovo je samo mali dio bolesti koje liječimo. I ne zaboravite, svaka, ama baš svaka se bolest da izlječiti!

  TRAVARSTVO SABLJAKOVIĆ-HORN

  RJEŠENJE ZA SVE BOLESTI, Od najjednostavnijih pa sve do, za medicinu, neizlječivih bolesti, sve se uspješno i brzo izlječi!
  Nazovite nas na brojeve telefona 095/882-2599 ili 098/606-385.
 • ljekarnik.hr
  Tvoj kutak za brigu o zdravlju
 • Seksualnost i seksualno zdravlje
  Seksualno zdravlje ne predstavlja samo odsutnost seksualne disfunkcije već i puno poštivanje tuđih seksualnih prava i odsutnost svakog oblika seksualne diskriminiacije.