Warning: Creating default object from empty value in /home/dvoogled/public_html/lib/plugins.class.php on line 132

Warning: Creating default object from empty value in /home/dvoogled/public_html/lib/plugins.class.php on line 132
Dvoogled - Hrvatski besplatni open direktorij- Dodaj Url - Link

Drugi linkovi u ovoj kategoriji
 • Gaja.hr - Art & Design eShop
  Izrada i prodaja nakita, suvenira, dekoracija i ukrasa od tekućeg stakla.
 • Online Trgovina Računala
  Online Trgovina kvalitetnih i pouzdanih gotovih konfiguracija i komponenti za vaše računalo. Veliki izbor prijenosnih računala i PDA uređaja. Kvalitetno riješenje Web Trgovine dinamički optimizirane za tražilice.
 • RECY-CLEAN
  Recy-Clean je servis za obnovu tonera za laserske pisače koji uspješno djeluje od 2003. godine.
 • Case4Galay
  Naša ponuda se sastoji od najboljih i najelegantnijih maski, futrola i torbica za Samsung Galaxy S3, Galaxy S4 i iPhone 5.
 • Hansel & Gretel drvene naocale/ wood sunglasses
  Ovo ljeto širi se novi trend zaigranih, ekoloskih i unikatnih naočala napravljenih od drva.
  One nisu samo 100%-tna zaštita od UVA i UVB zračenja s kvalitetnim polarizirajućim lećama, već pravi modni dodatak.Dva najpopularnija modela, Moriartys i Burroughs, dolaze iz Hansel & Gretel radionice drvenih sunčanih naočala. Izrađuju se od visokokvalitetne ebanovine i ružinog drva, a budući da ni jedno drvo nije isto, rezultat je jedinstveni handmade okvir na koji se može ugravirati poruka, datum,
  posveta- besplatno, naravno!
  Kao što i sami tvorci ovog prestižnog brenda kažu, sve je počelo kao bajka, odakle je i nastala ideja o nazivu Hansel&Gretel
  (Ivica i Marica). U šumu ih je odvela misao sa se stvori nešto novo; malo umjetničko djelo koje nije proizvedeno na tvorničkoj traci (kako to biva danas u svijetu) već je ručni rad s ekološkim predznakom iza kojeg stoji mnogo truda i znanja.
  To je potreba da se prirodu približi indivualcima koji se žele vratiti na putovanje šumskim stazama, a da je sam izgled naočala nosiv- primjeren svakodnevnim izazovima suvremenog života.
  U svijetu koji na svakom koraku vrišti o novim trendovima, bilo je potrebno pomiriti suprotnost klasičnog i individualnog, a lako promjenjivim stilovima i hitovima, stati na rep i stvoriti dugotrajnu ljubav prema drvenim naočalama.
  Kad su se svi ti zahtjevi spojili i ispunili, kad su se pojavili prvi pogledi oduševljenja, nastale su Hansel & Gretel wooden sunglasses i gotovo odmah se pozicionirale vrlo visoko na stranom tržištu.
  Danas, HG shades posluju po čitavom SAD-u, ali i u Australiji, Brazilu, UK, Nizozemskoj, Norveškoj, Njemačkoj i Portugalu, a mnoge fanove stekli su nudeći uslugu dodatne personalizacije vaših drvenih naočala i to posve besplatno.
  Sada nemate izliku za loš poklon jer se na unutarnju stranu okvira Hanselica može ugravirati datum, citat, stih, izreka ili poruka koja će tako ostalima ostati skrivena, a sretniku ili sretnici koja nosi ove naočale uvijek biti bliska.Hanselice trenutno dolaze u šest različitih modela ; Moriartys, Keseys, Ginsbergs, Thompsons, Kerouacs i Burroughs. Kad odaberete svoj omiljeni ili omiljene, odlučite se za vrstu kvalitetnog drva od kojeg će biti izrađene.
  Za ručnu izradu ovih fantastičnih naočala potrebno je pet radnih dana, a Hansel & Gretel wooden sunglasses nudi besplatnu dostavu na vašu adresu, gdje god se nalazili!
  Ne trebate brinuti, vaše drvene sunčane naočale dolaze u jednako unikatnoj i eco-friendly drvenoj kutiji s vintage logom u
  kojoj će biti posebno zaštićene.
  PS. Ne manje važno je naglasiti da svi zaljubljenici u ljeto i morske sportove mogu mirno spavati. Čak i ako vam Hanselice ispadnu za vrijeme ludih vratolomija, nema potrebe za ronjenjem, sve Hansel & Gretel drvene naočale plutaju na vodi i zato su idealne za profesionalne sportaše i rekreativce, jedriličare, surfere, veslače....
  Više informacija potražite na www.hgshades.com ili se priružite fanovima Hanselica na Facebook-u te prolistajte prekrasan HG shades Lookbook by Marko Marinković.