Warning: Creating default object from empty value in /home/dvoogled/public_html/lib/plugins.class.php on line 132

Warning: Creating default object from empty value in /home/dvoogled/public_html/lib/plugins.class.php on line 132
Dvoogled - Hrvatski besplatni open direktorij- Dodaj Url - Link

Drugi linkovi u ovoj kategoriji
 • Prodaja novih stanova i apartmana na odličnoj lokaciji na Zlatiboru :: Vila Borova
  Potpuno novi koncept poslovanja i upravljanja nekretninama na Zlatiboru. Koristite našu recepciju i obezbedite najmanje 250 noćenja u Vašem budućem stanu. Svi troškovi održavanja se odbijaju od poslovanja kroz procenat od naplate noćenja. Najkvalitetniji hrastov parket, centralno grejanje, klima uređaji, telefon, internet i TV, lift koja polazi od podzemne garaže, unutrašnji parking (20 mesta) i parking ispred zgrade (13 mesta). Ulaz u zgradu kapija od kovanog gvožđa sa ključ karticom. Vila Borova se nalazi na savršenoj lokaciji. Na osunčanoj visoravni u hladu borova mi smo 100 metara od centra Zlatibora, autobuske stanice i pijaca. U neposrednoj blizini objekta se nalazi skijalište Obudojevica i gondola za panoramsko razgledanje sa zatvorenim kabinama.
 • Apartmani Komarna
  DOBRODOŠLI

  Dobro došli na web stranice apartmana KOMARNA.
  Na ovim stranicama možete naći sve informacije o smještaju i uslugama koje nudimo u našim novim i luksuzno opremljenim apartmanima.
  Apartmani KOMARNA imaju kategorizaciju od 3 zvjezdice koje uključuju maximalnu opremljenost i prostranost.
  Također, pokušat ćemo Vam olakšati planiranje Vašeg putovanja nudeći mnoge korisne informacije i linkove vezane za Komarnu i Dalmaciju.
  Nadamo se da ćemo našom ponudom zadovoljiti sve Vaše želje da provedete ugodan i nezaboravan odmor koji će vam pružiti naši apartmani, naše plaže i naše lijepo mirno mjesto KOMARNA.
 • poslovni-prostor.org
  Specijalizirani oglasnik za poslovne prostore.
 • Pregled zemljišnih knjiga
  Službena stranica ministarstva pravosu?a Republike Hrvatske. Na stranici se mogu prona?i izvadsci iz zemljišnih knjiga. Prvo mjesto na koje gledate ukoliko želite posredovati u kupnji ili kupujete nekretninu.
 • Pula nekretnine
  Nekretnine za grad Pula, Istra, Hrvatska u ponudi su: stanovi, ku?e, zemljišta, poslovni prostori i najam nekretnina.